top of page

Japanse Gezichtsmassage

Wat is een Japanse Gezichtsmassage?

Schoonheid wordt in Japan beschouwd als de weerspiegeling van het evenwicht tussen fysieke en geestelijke gezondheid van een persoon.

De Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst zoals de theeceremonie en kalligrafie en heeft een lange geschiedenis met ontelbare toevoegingen en verfijningen door de verschillende generaties van Meesters.

De Japanse gezichtsmassage is uniek en kan niet vergeleken worden met andere types van gezichtsmassages.

Het is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepere gezichtshuid , gezichtsspieren, drukpunten en meridianen behandelt.

Ze brengt de Qi-energie van het hele lichaam en de geestelijke conditie in balans volgens de Japanse medische traditie. Deze massage is werkelijk een aanrader.

 

Verschil tussen Japanse en Westerse Gezichtsmassage:

Het grootste verschil tussen beide benaderingen is de kennis van de Qi stroom in de Japanse traditie. Japanse gezichtsmassage kent ook uitgebreidere en meer gevarieerde technieken:

 

◊Fijne maar toch diepe spierbehandelingstechnieken om overspannen weefsel los te maken.

Dit stimuleert de bloedstroom en laat vers bloed circuleren


◊De gezichtszenuwen die de huidcellen raken worden gestimuleerd. Hierdoor verbetert de verdeling van voedingsstoffen en de verwijdering van toxines en dode huidcellen. Dit laat de huid toe zich sneller te herstellen en te verstevigen. Het is de meest efficiënte natuurlijke behandeling tegen rimpels

 

◊Er wordt gebruik gemaakt  van druktechnieken teneinde de bewerking zo volledig mogelijk te maken. Deze energetische fase veroorzaakt het effect van een natuurlijke face-lift

 

◊Door lichte strelingen worden de toxines in het lymfatisch stelsel gebracht en zo op een natuurlijke wijze afgevoerd


Duur en van de behandeling:

De duur van de massage is ongeveer 60 minuten .

De massage wordt gegeven in een rustige sfeer met ontspannende muziek.

U wordt verzocht geen make-up, bril, contactlenzen  of sieraden te dragen.

 

bottom of page