top of page

 

Access Consciousness Bars®

De Barrs zijn energiebanen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zachtjes aangeraakt, hierdoor gaan de banen tussen de punten stromen en kan de energie die vastzit worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd.
Wanneer je verstand, je belemmerende gedachten en emoties eenmaal uit de weg zijn, ben jij het wezen dat vrij is om te 'zijn'.
Hoe zou het zijn als je moeiteloos en gemakkelijk alles zou kunnen loslaten wat jou belemmert om te ontvangen vanuit het universum en te zijn wie je werkelijk bent?
Een Bars® sessie is als het drukken op de delete knop van een harde schijf van een computer, het nalopen van de Bars® verwijdert bestanden en programma's zodat  deze niet langer in je leven zijn en niet elke keer automatisch verschijnen...

"Bewust zijn is het vermogen om in elk moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel overjezelf of over anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creeren wat jij in je leven verlangt, groter dan je op dit moment hebt, en meer dan je je kunt voorstellen." (Quote van Gary Douglas, de grondlegger van Acces Consiousness) 

Dit bewustzijn is in iedereen aanwezig maar wordt vaak belemmerd door gedachtes, ideeen, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in je leven hebt opgeslagen en die zorgen voor stress, vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven. 

De punten bevatten de lading van alle beperkende ideeen, gedachten en overtuigingen die je in leven (s) hebt opgeslagen. Door een Access Bars® behandeling gaan de energetische banen weer stromen en wordt de energie die je niet meer nodig hebt afgevoerd. Hierdoor kom je weer in balans waardoor je nieuwe ideeen kan manifesteren waardoor je weer mag zijn wie je werkelijk bent.

Een oneindig liefdevol wezen..dat kan creeeren wat je maar wil..

De mantra van Access® is: Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie.

Wanneer je dit tien keer gebruikt sochtends en savonds zal je leven veranderen..

Probeer het maar eens..

Het universum  wil je graag geven wat je wenst, vraag dan ook dagelijks..

Bijvoorbeeld:

Hoe wordt het beter dan dit?

Wat kan ik waarnemen, weten en zijn dat het leven de moeite waard maakt om te leven? (Gary Douglas)

Wat mag ik weten?

Wat mag ik hieruit begrijpen?

Na een behandeling kan je je in het slechtste geval voelen alsof je een goede massage hebt gehad, en in het beste geval verandert je leven....

 

 

 

 

 

bottom of page